
А взагалі я збираю тільки білі,
підосиновики і, якщо вже в кошик лізуть, підберезовики. Ще іноді лисички і
маслята.
)






А смажені гриби - зі
сметанкою? А тушкована картопля з гибами? А? Ааааа!!! Хочууууу!!! 
. Жаль цього року жодного разу не вдалося вибратися до лісу 

), сирими прямо на піч (пательню), припікається - і до рота. Мушу сказати, що досить
оригінальний смак! 

Хоча б в теорії
Про
печериці мовчу - покійна бабця називали їх "позоріщє" і грибами чомусь не
вважали - властиво ті, що вирощені в теплицях.
Ви мені краще дайте рецепт грибної юшки (пам’ятаю, там були білі гриби і смак
такий, що язика не шкода проковтнути
) Але
про рецепт тоді сказали - фірмова таємниця 
У бабусі на Дніпропетровщині просто
так називають юшку класичну (з риби) і з грибів. Але від рецепта підливки я теж не
відмовлюсь 



| Цитата: |
| Цитата: |
Але не їсти...| Цитата: |
Отак..